over ons
'We kennen elkaar al heel lang. We zijn in hetzelfde dorp geboren en getogen, en we hadden al een date toen we 14 en 15 waren. Echter was de puberliefde toen van de korte duur van slechts 'n week. Daarna zijn we elkaar kwijtgeraakt tot we elkaar rond ons dertigste in 1 van onze dorpskroegen weer vonden.
Geen puber meer maar ook toen liep de liefde na een weekendje 'proberen' op niets uit. We waren te verschillend vonden we. Nee. dat zou helemaal niks gaan worden.
Zes jaar duurde het voordat we elkaar in 1994 weer ontmoeten. Er bleek toch al die jaren een waakvlam te branden die het vuur toen wél aanwakkerde.
Dat vuur brandt nu nog steeds en na 14 jaar verkeren zijn we zelfs in 2008 getrouwd.

Verschillen zijn er nog steeds, maar behalve dat we dezelfde humor hebben (héél belangrijk) is één van de dingen waarover we gezamenlijk enthousiast zijn het reizen/trekken met de camper.
Dat doen we nu alweer zo'n jaar of acht. En bij voorkeur naar Griekenland.
Waarom camperen en waarom Griekenland?:
Het gemak van het vrij kamperen, de rustige stranden, de oudheden, de over het algemeen zeer vriendelijke en behulpzame bevolking, de tsaziki, de ouzo, de Griekse salade, het weer .....,tja... noem maar op.
En dat alles met ons eigen mobiel buitenhuisje. Een rijdend vakantiehuisje wat je bijna overal kunt neerzetten. Met – dat vinden we heel belangrijk – ons eigen bed! En niet een bed waarin het DNA van half Europa zit, zoals in de meeste bedden in hotels en appartementen.

We proberen altijd een reis van minstens vijf weken te maken. Deze keer zijn een stukje westkust van Noord-Griekenland en het schiereiland Lefkas ons doel. Maar dat kan zomaar veranderen dus wie weet rijden we door naar zuid-Griekenland. Alles kan, da's het mooie van het reizen met de camper.'

________________________


Monique 
werkt als preventie-assistente bij een tandartspraktijk in Nijmegen. Daarnaast 'doet zij' in Tupperware, en haalt ze met haar eigen aanpak dit kleurige spul uit het voor vele mensen toch wat stoffige maar beslist wel kwalitatieve imago.
Kom je ons tegen met de camper vraag er dan gerust naar. Ze organiseert ter plekke een one-(wo)man-tupperware-party!
Met al dat gewerk komt ze helaas wel wat tijd tekort voor het reizen. Het liefst zou ze een paar jaar met de camper (en Michel natuurlijk) op pad gaan om op zijn minst heel Europa door te crossen.
Want het avonturen zit haar wel in het bloed. Zo is ze bijvoorbeeld een jaar of acht elke winter voor een half jaar naar Florida geweest om te skydiven.
Vervelen zal ze zich niet snel. Tekenen, schilderen, spelletjes, puzzelen, ja het is nogal een freubelkont. Écht actief is ze verder met steppen, spinnen en pumpen.

Michel 
werkt sinds 2011 als huisartsenchauffeur op de huisartsenpost in Nijmegen. Daarnaast werkt hij nog steeds af en toe als freelance-masseur. 
Daarvoor werkte Michel o.a. de laatste 16 jaren als fitness- en krachttrainer op een sportcentrum. Daar heeft hij tevens een praktijk voor sportmassage gehad en verzorgt sinds 1998 stoelmassage op allerlei evenementen. <link www. michelseelen.com>
Michel heeft al diverse hobby's gehad. Hij heeft een hele lange periode vrij intensief gewindsurfd, aan fitness en krachttraining gedaan, mountainbiked nog steeds, heeft pas een paar vliegers aangeschaft, fotografeert graag, en is vooral de laatste paar jaren geïnteresseerd in de computer, webdesign e.d.
Het liefst dit alles in combinatie met de camper, want net als Monique stapt hij zo in om voorlopig niet meer terug te komen.

________________________

'Met al dit voorgaande op een hoop gegooid van wat en wie we zijn en doen en wat we leuk vinden hopen we ooit een formule te ontwikkelen waarmee we langdurig met de camper kunnen reizen en toch in ons inkomen kunnen voorzien.
Tips om e.e.a. te kunnen bewerkstelligen zijn welkom!

Vooraleerst houden we het op jaarlijkse 5 weekse reizen naar bij voorkeur Griekenland, afgewisseld met wat kortere trips iets dichter bij huis...

Wie weet zien we je ergens onderweg. De koffie en ouzo zijn zo geprepareerd ;)'You can send a mail to michelseelen@gmail.com

1 opmerking:

  1. Hi,
    ontzettend leuke reisbeschrijving.
    Bij het openen van je site krijg ik echter het bericht dat er een "malicious URL" in je site zit. Het lijkt er op dat ...patrai... in dit URL staat, maar de Kaspersky-virusscanner toont het bericht maar heel kort. Iets over Patras dus
    groet

    BeantwoordenVerwijderen